Om os

Make-Sense.dk

Velkommen til mit forlag og til mine blogs og artikler. I 1990´erne valgte jeg at oprette mit eget forlag, da jeg ville have indflydelse på alle processerne og har mine klare mål omkring, hvad jeg ønskede at formidle. Jeg havde tidligere skrevet hos andre forlag og havde dermed en grundlæggende viden om området.

Jeg har de sidste 4 år arbejdet med at formidle temaet kvinder og investeringer på min blog www.kvindeinvest.com. Det er nu blevet til bogen “Få mod på at investere selv” – der er en gør-det-selv bog til alle almindelige kvinder, der kunne tænke sig at få en ny kompetence.

Jeg har skrevet lærebøger i en lang årrække bl.a. om markedsføring og tendenser i kunst og litteratur og om trends.

Udtalelser om “Tilgange til trends” – udkom april , 2013

“Jeg i løbet af min sommerferie haft fornøjelsen af at læse din bog Tilgange Til Trends og vil bare lige tillade at dele min begejstring med forfatteren selv. Jeg har selv altid været meget interesseret i trendspotting og fandt din bog utrolig inspirerende og informativ! ” (Stephanie Felice Møller Andreasen, EITE Trainee, ECCO sko og tidligere TEKO studerende)

Og så en officiel lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter, der har eksperter ansat til at vurdere bøger ( her citeres konklusionen):

” En interessant og aktuel bog om strukturer og sociologiske forhold, der er trendskabende” (Jytte Bræmer)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *